Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Specijal: Fire and Sand

Slijedeći tradiciju uvođenja specijalnih Travian verzija s novim opcijama svake godine, 2017. vjerojatno će imati najveće promjene od svih. Po prvi put u povijesti Traviana, pored tri klasična plemena - Rimljani, Teutonci i Gali - pojavljuju se još dva nova: strašni Huni i vješti Egipćani!

Svako od novih plemena ima potpuno nove jedinice, posebnu zgradu i bonus za heroja. Svi ti elementi dolaze zajedno kako bi igračima pružili više mogućnosti za osmišljavanje novih planova i strategija. Svako pleme ima svoje karakteristične prednosti i slabosti. Saznajte više o njima ovdje:

Karta

Slijedeći tradiciju koja je prvi put predstavljena 2014. sa specijalom drevna Europa i usavršavana sljedećih godina, karta u Fire and Sand prikazuje drevnu Europu. Ali to nije sve - dok obični serveri imaju velike karte s 801x801 polja - ovaj put karta je manja: 401x401 polja. To znači manje prostora za bijeg i više akcije!

Regije, artefakti i pobjeda

Karta je podijeljena na regije. Igrači moraju surađivati u savezu kako bi preuzeli kontrolu nad regijama, što im omogućuje da koriste drevne moći (slično artefaktima na običnim serverima, ali ne u vlasništvu pojedinih igrača) i dobivaju pobjedničke bodove.

Nema svjetskih čuda. Igra traje 200 dana, nakon čega se proglašava pobjednički savez, na temelju iznosa pobjedničkih bodova prikupljenih tijekom cijele igre.

Više o regijama pročitajte ovdje - saznajte kako ih otključati, preuzeti kontrolu i koristiti njihove moći.

Ostale razlike u odnosu na obične servere:

  • Igrači mogu spajati vojsku iz svojih različitih naselja
  • Članovi saveza mogu prosljeđivati vojsku drugih članova saveza
  • Ured za trgovinu ima duplo veći bonus
  • Arena ima duplo veći bonus
  • Budući da je većina moći artefakta dostupna u regijama, ne postoje slučajni efekti (ludi artefakt)
  • Budući da nema artefakata ili svjetskih čuda, trgovačke su rute ograničene na vlastita sela igrača

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne