Travian Odgovori

Započnimo s pitanjima

Pretraga po pitanjima

Da biste pronašli odgovor, odaberite glavnu kategoriju i zatim podkategorije dok se ne pojavi odgovor. U slučaju da ne pronađete odgovor koji vam je potreban, možete nas kontaktirati.

Imam pitanje o...

Malo detaljnije:

Pretraga po Shemi stranice

Ako preferirate pretragu po shemi stranice kao na većini drugih stranica? Nema problema, samo koristite navigaciju da biste pronašli svoj odgovor.

Specijal: Fire and Sand

Slijedeći tradiciju uvođenja specijalnih Travian verzija s novim opcijama svake godine, 2017. vjerojatno će imati najveće promjene od svih. Po prvi put u povijesti Traviana, pored tri klasična plemena - Rimljani, Teutonci i Gali - pojavljuju se još dva nova: strašni Huni i vješti Egipćani!

Svako od novih plemena ima potpuno nove jedinice, posebnu zgradu i bonus za heroja. Svi ti elementi dolaze zajedno kako bi igračima pružili više mogućnosti za osmišljavanje novih planova i strategija. Svako pleme ima svoje karakteristične prednosti i slabosti. Saznajte više o njima ovdje:

Karta

Slijedeći tradiciju koja je prvi put predstavljena 2014. sa specijalom drevna Europa i usavršavana sljedećih godina, karta u Fire and Sand prikazuje drevnu Europu. Ali to nije sve - dok obični serveri imaju velike karte s 801x801 polja - ovaj put karta je manja: 401x401 polja. To znači manje prostora za bijeg i više akcije!

Regije, artefakti i pobjeda

Karta je podijeljena na regije. Igrači moraju surađivati u savezu kako bi preuzeli kontrolu nad regijama, što im omogućuje da koriste drevne moći (slično artefaktima na običnim serverima, ali ne u vlasništvu pojedinih igrača) i dobivaju pobjedničke bodove.

Nema svjetskih čuda. Igra traje 200 dana, nakon čega se proglašava pobjednički savez, na temelju iznosa pobjedničkih bodova prikupljenih tijekom cijele igre.

Više o regijama pročitajte ovdje - saznajte kako ih otključati, preuzeti kontrolu i koristiti njihove moći.

Ostale razlike u odnosu na obične servere:

  • Igrači mogu spajati vojsku iz svojih različitih naselja
  • Članovi saveza mogu prosljeđivati vojsku drugih članova saveza
  • Ured za trgovinu ima duplo veći bonus
  • Arena ima duplo veći bonus
  • Budući da je većina moći artefakta dostupna u regijama, ne postoje slučajni efekti (ludi artefakt)
  • Budući da nema artefakata ili svjetskih čuda, trgovačke su rute ograničene na vlastita sela igrača

Jeste li zadovoljni odgovorom na pitanje?

Da   Neutralno   Ne

Je li odgovor lako razumljiv?

Da   Neutralno   Ne

Je li prijevod dobar?

Da   Neutralno   Ne